Nový systém správy licencí PDF-XChange 9

Ve verzi 9 byl implementován nový systém správy licencí, který obsahuje velké změny. Stále ale platí, že postup instalace a aktivace by neměl být složitý (instalace - přidání licenčního klíče - aktivace pro dané zařízení).

Novinka:

Od verze 9.0.354.0 není aktivace pro dané zařízení vyžadována u multilicencí pro 25 a více uživatelů. U dříve zakoupených licencí je možné vygenerovat tzv. předaktivovaný klíč, který nepotřebuje aktivaci. Stačí tedy jen přidat licenční klíč.

 

Hlavní změny v systému správy licencí

Ad1  Nově bude třeba licenční klíč (dlouhý řetězec PVP90...) po instalaci ještě aktivovat pro dané zařízení, na kterém je aplikace PDF-XChange nainstalována. Návod k aktivaci najdete na této stránce (bod 9).

DŮLEŽITÉ! Pro aktivaci licence na daném zařízení je nutné mít internetové připojení. 

 

Ad2  Nově budou zaznamenávány počty instalaci na daných zařízeních (počty zařízení). Maximální počet zařízení v rámci 1 licence jsou 2 zařízení

Ad3  V případě, že bude uživatel snažit aktivovat licenci na zařízení, které již překročilo maximální počet povolených instalací, bude zobrazeno chybové hlášení. V tomto případě je třeba deaktivovat jiné zařízení nebo zakoupit další licenci.

spravalicenci-prekrocenipoctuuzivatelu

 

Ad4  Uživatel bude oprávněn deaktivovat licence pro dané zařízení a sledovat počty instalací.

Ad5  Modul Enhanced OCR* již nebude k dispozici za příplatek v produktech PDF-XChange Editor 9 a PDF-Tools 9.

Modul Enhanced OCR* bude pevnou součástí produktů PDF-XChange Editor 9 Plus a PDF-XChange PRO 9.

 

* Od verze 9 využívá modul Enhanced OCR špičkové knihovny ABBYY® OCR SDK (FineReader®). Zejména text s diakritikou je rozpoznáván výrazně lépe než předchozí modul.

Zpět do obchodu